Asbestverwijdering

Door onze ervaren asbestmedewerkers en in combinatie met ons modern materieel en gereedschap kunnen wij de meest gecompliceerde asbestsaneringen aan. Om kwaliteit en veiligheid voor mens en omgeving te waarborgen zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

  • IMG_0733SC-530(procescertificaat asbestverwijderen)

Beijer & Zn. B.V. is in het bezit van het SC-530 certificaat. Door te werken conform de richtlijnen van dit certificaat voldoet Beijer & Zn. B.V. aan de wettelijke regelgeving voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Voor de opdrachtgever is dit de garantie dat de werkzaamheden worden gemeld bij de arbeidsinspectie en de certificerende instelling en dat wordt gewerkt volgens de wettelijke procedures.

Onder het saneren van asbest verstaan wij het hele saneringstraject, waar kwaliteit en gezondheid bij ons voorop staan. Dit traject start met de asbestinventarisatie, waarna een werkplan wordt opgesteld. De sanering zelf wordt geheel volgens wet- en regelgeving uitgevoerd. Dit traject eindigt met de vrijgave door een geaccrediteerd sterlab.