Sloopwerken

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij ingesteld op het verrichten van klein- als grootschalige sloopwerken. Onze gekwalificeerde medewerkers en het modern in te zetten materieel vormen een solide basis om elk gewenst sloopwerk met kwaliteit uit te voeren. Overlast voor mens en omgeving wordt beperkt door de werkzaamheden zo geluidsarm, trillingsvrij en stofvrij mogelijk uit te voeren.

Vrijkomende materialen worden zo veel mogelijk bewerkt voor hergebruik. Deze zijn tevens te vinden op onze website onder “gebruikte bouwmaterialen”.

Een grote variëteit aan sloopwerken is reeds door ons uitgevoerd, zowel renovatie-sloopwerk als sloop van gebouwen, fabrieken en viaducten. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemersbedrijven, project-ontwikkelaars en particulieren.

Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden beschikken wij over deskundig personeel en een modern machinepark. Slopen is precisiewerk waarbij de veiligheid voorop staat. Wij bekijken elke slooplocatie dan ook zorgvuldig en inventariseren de risico’s. Vervolgens stellen wij het sloopplan vast en worden de veildigheidsmaatregelen getroffen, zoals de plaatsing van pictogrammen en de afzetting van het terrein. Natuurlijk zullen wij geheel volgens de wensen van de klant te werk gaan.