Asbest

Asbest laten verwijderen

Wilt u asbest laten verwijderen uit uw bedrijfspand, woning, garage of ander gebouw? Heeft u asbest in de wanden van uw schuur of hal en bent op zoek naar een bedrijf voor asbestsanering? U bent bij ons aan het juiste adres. Met ons materieel en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat om elk project m.b.t. asbestsanering op veilige wijze uit te voeren. Dit doen wij voor onder meer overheidsinstellingen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

Asbest saneren volgens het Procescertificaat Asbestverwijdering

Door te werken conform de richtlijnen van dit certificaat, voldoet ons bedrijf aan de wettelijke regelgeving voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Voor u als opdrachtgever is dit de garantie dat de werkzaamheden worden gemeld bij de arbeidsinspectie, gemeente en de certificerende instelling. Bovendien geeft het u de zekerheid dat er gewerkt wordt volgens de wettelijke procedures.

Traject van asbestsanering

Onder het saneren van asbest verstaan wij het gehele saneringstraject, waar kwaliteit en gezondheid bij ons voorop staan. Dit ziet er als volgt uit:

  • Het traject start met het aanmaken van het project en verwerken van de gegevens in LAVS (Landelijk Asbest Volg Systeem)
  • De volgende stap is de asbestinventarisatie.
  • Daarna wordt de aanvraag voor de sloopmelding ingediend.
  • Vervolgens wordt er een werkplan opgesteld.
  • Het asbest laten verwijderen wordt geheel volgens wet- en regelgeving uitgevoerd.
  • Het traject van asbestsanering eindigt met een vrijgavemeting en visuele inspectie door een geaccrediteerd laboratorium.
  • Daarna wordt het asbest afgevoerd en gestort bij een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Asbest laten verwijderen door Beijer & Zn

Alles staat in het teken van een voortdurende aandacht voor alle aspecten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bent u op zoek naar de juiste partij voor het laten verwijderen van asbest? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.